Het vakantiehuis bestaat uit twee geschakelde gtes, "Peggy" (6 personen) en "Kathy" (4 personen), op een eigen terrein van ca. 5900 m2, waarvan ca. 2700 m2 omheinde tuin met zwembad en jeu-de-boule banen.

"Gite Peggy" biedt plaats aan 6 personen. Tegen meerprijs kan er een extra persoon verblijven. Een gezellige ruime woonkamer met open haard, satelliet-tv/radio en draadloos internet. Gemeubileerde serre. Er zijn 3 slaapkamers, waarvan n op de eerste etage. Toilet, badkamer met douche/ligbad en toilet en een moderne keuken voorzien van alle comfort.

Voor uitgebreide informatie zie "Gite Peggy".

"Gite Kathy" biedt plaats aan 4 personen Tegen meerprijs kan er een extra persoon verblijven. Een knusse woonkamer met houtkachel, satelliet-tv/radio en draadloos internet. Gemeubileerde serre. Er zijn 2 slaapkamers, een badkamer met douche en toilet en een moderne keuken voorzien van alle comfort.

Voor uitgebreide informatie zie "Gite Kathy".

Elke gte heeft zijn eigen terrassen en beschikt over eigen tuinmeubilair, kinderstoel, kinderbedje (excl. bedlinnen), barbecue en drooglijn.
Het zwembad is voor gezamenlijk gebruik, alsook het jeu-de-boules- en speelveld. Het zwembad is open van juni tot eind september.
De omheinde, prachtige tuin biedt de hele dag volop schaduw- en zonmogelijkheden.

Klik op n van de foto's aan de linkerzijde om direct naar de desbetreffende gte te gaan.